Welkom!

Nieuws

Blok 4 gaat 1 juni van start

vrijdag 15 mei 2020

Beste deelnemers,

Vanwege de nieuwe ontwikkelingen in de maatregelen hebben we besloten om blok 4 door te laten gaan in een aangepaste vorm!

We verwachten dat zowel sport- als cultuuraanbieders vanaf 1 juni weer aan de gang kunnen gaan met hun activiteiten. Natuurlijk willen wij dat jullie kunnen proeven bij allerlei verschillende aanbieders, daarom besluiten we om blok 4 vanaf 1 juni te laten plaatsvinden!
De cursussen van blok 4 zijn met zorg en oog op het tegengaan van verspreiding ingericht. Samen met de aanbieders is gekeken naar hoe een cursus ingevuld of aangepast moet worden om 1,5 meter afstand te kunnen blijven houden en aan welke richtlijnen voldaan moet worden. Mocht u hier alsnog vragen of opmerkingen over hebben, neem dan contact op met Robin Bergmans (sport) of Marein Aarts (cultuur).

Inschrijven voor de cursussen in dit blok is mogelijk vanaf 18 mei om 16.00 uur. De inschrijvingen sluiten op 1 juni.

Houd vooral de berichten van de aanbieders in de gaten over eventuele wijzigingen in locaties. Omdat er veel (voornamelijk sport) aanbod buiten gegeven zal worden vanwege de aangepaste maatregelen, kan het zijn dat aanbieders op een andere locatie hun cursus geven.

We hopen je te zien bij een van de cursussen van blok 4!

Met vriendelijke groeten!
Marein Aarts (Cultuur)
Robin Bergmans (Sport)

Recente nieuwsitems