Welkom!

Nieuws

Start 2020 met iets nieuws!

dinsdag 3 december 2019

Start 2020 met iets nieuws! 
Met de Jeugdpas Sport & Cultuur kan de Houtense jeugd kiezen uit heel veel verschillende korte cursussen van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Houten. Maak zo kennis met diverse sporten en/of lessen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans, theater zonder dat je direct lid hoeft te worden. Deelname aan een cursus kost € 8,-!

Inschrijfperiode blok 2 start maandag 9 december!
Van maandag 6 januari t/m vrijdag 21 februari vinden de (kennismakings-)cursussen van blok 2 plaats. Inschrijven kan vanaf maandag 9 december 16.00 uur via de website.

Sportief, creatief, muzikaal?
Denk je bij drakenstijl aan sport? Drakenstijl is een van de vechtstijlen waarmee je bij More Chi Martial Arts kennis maakt bij deelname aan een cursus Shaolin Kempo. Hardlopen saai? Bij Eddie Beweegt wordt kidsrunning leuk door middel van spelvormen! Staat er bij jou in de buurt een tafeltennistafel eenzaam en alleen op het speelveld? Leer bij de cursus tafeltennis van HTTC hoe jij elke dag kan spelen op die tafel bij jou in de buurt.

Of zit muziek jou in de vingers en wordt jij de nieuwe DJ van Houten? Leer het bij de DJ en producer cursussen van DJ School Houten. Denk jij ook wel eens dat muziek lezen ingewikkeld is? Niet als je leert wat een notenbalk is en de verschillende noten die daarbij horen in een cursus van Het Fluitenatelier. Of is bouwen jouw passie? Leer de basis van modelbouw en maak een modelauto, vliegtuig of droomhuis voor je lego bij een cursus van Bouwclub Houten.

Je vindt het aanbod onder Sport en Cultuur! 

Recente nieuwsitems