Welkom!

Club extra, wat voor jou?

Club Extra biedt bewegingsactiviteiten voor kinderen die bij het reguliere sportaanbod minder op hun plek zijn, of die minder plezier hebben in bewegen. Bijvoorbeeld vanwege fysieke beperkingen, obesitas, kinderen die vaardigheden moeten ontwikkelen op sociaal, emotioneel, of motorisch gebied. Ook erg drukke kinderen, kinderen met faalangst, kinderen die autistische kenmerken hebben of kinderen die niet tegen verliezen kunnen, komen in aanmerking voor een plek bij Club Extra. Club Extra is voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Regulier sportaanbod is vaak minder goed afgestemd op kinderen met een achterstand. Met Club Extra willen we sporten en bewegen leuk maken voor alle kinderen. Bij Club Extra gaat het erom de ontwikkeling van het kind te stimuleren en met bewegen als uitgangspunt, achterstanden te verminderen. Het streven is om uiteindelijk aansluiting te vinden bij het reguliere sportaanbod. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van 12-15 kinderen en het lesgeven gebeurt door vakdocenten. Ieder kind werkt op zijn/haar niveau.

Sport ABC!

Wil jij weten wat een sport nou precies inhoud voordat je je aanmeld voor een activiteit? In het sport ABC worden ze allemaal uitgelegd!

Zoek op alfabet

Of bekijk het Overzicht

Nog geen keuze kunnen maken?
Doe de sportkeuzewijzer.nl

Vul jouw sportwensen in en ontvang een bericht wanneer je sportwens wordt georganiseerd .