Welkom!

Crossfit, wat voor jou?

CrossFit is een vorm van fitness waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek wordt gecombineerd. Inmiddels is het dé fitness-standaard in de Verenigde Staten en ook aan een opmars in Nederland bezig. Toegegeven: CrossFit kan beulen zijn, en je voert iedere les weer een wedstrijd tegen jezelf. Maar het is in een vriendelijke omgeving, waarin je leuk en serieus kunt trainen met enthousiaste mede-CrossFitters.

Het uiteindelijke doel is dat je fitter in het leven staat. Niet omdat je die strakke biceps wilt hebben of wilt afvallen. Die voordelen zijn vooral mooi meegenomen. Wij werken eraan dat je vooral in het dagelijks leven er wat mee kunt: goed kunt tillen, duwen of trekken. Om te meten of je echt vooruit bent gegaan, hebben wij zogeheten benchmark-trainingen. Hierin doen wij over een bepaalde periode standaardoefeningen, waardoor je echt je progressie kunt zien. Je begint op je eigen niveau. De trainingen zijn dan ook altijd opbouwend en we werken samen naar jouw doel toe

Sport ABC!

Wil jij weten wat een sport nou precies inhoud voordat je je aanmeld voor een activiteit? In het sport ABC worden ze allemaal uitgelegd!

Zoek op alfabet

Of bekijk het Overzicht

Nog geen keuze kunnen maken?
Doe de sportkeuzewijzer.nl

Vul jouw sportwensen in en ontvang een bericht wanneer je sportwens wordt georganiseerd .

Bekijk filmpjes

Crossfit